Jungiaanse-therapie-1-1.png

loopbaancoaching

Professionele begeleiding bij vragen over ontwikkeling en stappen voor jou & jouw loopbaan. Of je nou als gevolg van veranderingen in de organisatie op zoek bent naar een andere functie, het tijd vindt worden om zelf een andere stap te zetten of op zoek bent naar werk dat (nog) beter aansluit bij je talenten, je passies, je drijfveren. Of je nu net begint met werken of bezig bent met een betekenisvolle invulling van een misschien wel laatste fase.

Het draait erom om jouw inzicht in wie je bent, wat je wil en wat je kan te vergroten. Wat drijft je en geeft je energie, wat houdt je juist tegen? Wat betekent werk voor jou? En wat zou je met werk willen bijdragen aan een ander, jouw omgeving, de samenleving? Welke concrete keuzes zou je op basis hiervan willen maken en welke stappen horen daarbij? Wat vraagt het van jou om in beweging te komen? 

Werkwijze

In het eerste gesprek brengen we zo concreet mogelijk in kaart welke loopbaanvraag er voor nu speelt. Aan de hand van dit gesprek maak ik voor jou en eventuele opdrachtgever een concept offerte voor het vervolg van het traject. Het is belangrijk dat je jezelf en jouw vragen en doelen daarin helemaal herkent. 

Een individueel loopbaantraject duurt gemiddeld 6-8 gesprekken van 1,5 uur gedurende een periode van 3-9 maanden. 

Het maken van reflectieverslagen, specifieke oefeningen en (biografische) opdrachten is onderdeel van het traject.

Who looks outside
dreams, who looks inside
awakens
-

Particulier tarief: 90 euro per uur incl. btw.
Zakelijk tarief: 145 euro per uur excl. btw.

Voor een overzicht van tarieven en vergoedingen klik hier.

Informatie en afspraak

Wil je meer informatie om te kijken of (diepte)coaching nu iets voor jou is of een afspraak maken, dan kan je me telefonisch bereiken op (06) 81 95 85 86 of een bericht sturen naar info@stapsteen-dieptecoaching.nl